COS CUMPARATURI
Cost total
Nu aveti produse in cos
Cum cumpăr?

politica de confidentialitate

1. Termeni si conditii de utilizare a site-ului bateriimoto.ro

 

Conform art.4 din OG 99/2000 “consumator” inseamna „orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care cumpara, dobandeste, utilizeaza ori consuma produse sau servicii in afara activitatii profesionale”, „comerciant” e ”persoana fizica sau juridica autorizata sa desfasoare activitati de comercializare a produselor si serviciilor de piata;” In aceeasi Ordonanta a Guvernului 99/2000, art.34, vanzarea la distanta este definita ca fiind „acea forma de vanzare cu amanuntul care se desfasoara in lipsa prezentei fizice simultane a consumatorului si a comerciantului, in urma unei oferte de vanzare efectuate de acesta din urma, care in scopul incheierii contractului, utilizeaza exclusiv tehnici de comunicatie la distanta”.
 
SC VESNA GC SRL, cu sediul social in loc. Cluj-Napoca, jud. Cluj, str. Donath, nr.186, ap.12, inscrisa la Registrul Comertului cu numarul J12/1596/2009, CUI RO25871352, capital social subscris si varsat 200 lei, cod CAEN 4531, detine calitatea de autor, proprietar, administrator al site-ului www.bateriimoto.ro

2. Conditii generale pentru utilizarea site-ului

Utilizarea site-ului bateriimoto.ro de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si de utilizare detaliate mai jos („Condiţii generale”), precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul, cand il parcurgeti si il utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu VESNA GC SRL.
 
Detalii

3. Informatii despre produse si servicii. Drepturile comerciantului


Conform articolului 64 din OG 99/2000, art.64, VESNA GC SRL are obligatia de a aduce „cu buna-credinta la cunostinta consumatorului, la solicitarea acestuia, pe langa informatiile furnizate prin etichetare, marcare si ambalare si informatii corecte si utile privind caracteristicile produsului sau serviciului, conditiile de vanzare si modul de utilizare.”
 
Caracteristicile generale si imaginile produselor comercializate in Romania si prezentate pe site sunt conforme cu realitatea si apartin VESNA GC SRL. Acestea sunt existente la momentul redactarii sau actualizarii diferitelor pagini ale site-ului si pot fi verificate utilizand trimiterile catre firmele producatoare.
Detalii

4. Drepturile si indatoririle cumparatorului

Va rugam sa luati la cunostinta drepturile si indatoririle care va revin.  Detalii

5. Politica de facturare si plati

 
Conform legii 677/2001 privind comertul electronic, este necesara eliberarea unui document fiscal care sa confirme vanzarea unui anumit produs. Astfel, clientul este obligat de a furniza vanzatorului datele de facturare (persoana fizica sau juridica) pentru intocmirea acelui document (factura sau bon fiscal). ATENTIE! In lipsa acestui act nu se poate acorda garantie pentru produsul respectiv.
 
Lucrand cu sistem ramburs in cont colector, VESNA nu este obligata de a elibera chitanta pentru produsele livrate prin Posta sau Curier. Chitanta este eliberata de firma transportatoare. Clientul este, in acest sens, dator de a pastra chitanta si de a o atasa facturii eliberate de vanzator.  Pentru achizitiile facute personal se elibereaza factura insotita de chitanta.

6. Garantii

 
Garantia bateriilor moto este valabila 6 luni de la data montarii, in cazul respectarii conditiilor de depozitare, intretinere si exploatare. Certificatul de garantie oferit odata cu achizitionarea bateriei, trebuie validat (verificarea incarcarii instalatiei electrice a motocicletei/scuterului, la un service autorizat), pastrat, alaturi de bonul fiscal sau factura.
 
Bateria cu defect de fabricatie constatat in perioada de garantie, va fi remediata sau inlocuita gratuit cu o baterie de aceeasi capacitate, care beneficiaza in continuare de garantie pe perioada ramasa
 
Bateriile reclamate vor fi tratate in conformitate cu Legea 449/2003 si OG21/1992 cu modificarile si completarile ulterioare. Pentru verificarea in termen de garantie, utilizatorul are obligatia de a prezenta bateria curata, in stare incarcata, impreuna cu cerificatul de garantie si actul aditional cumpararii bateriei (bon fiscal sau factura). Constatarile si mentiunile din certificatul de garantie se vor face numai de catre service-urile autorizate.
 
 
Detalii

7. Politica de returnare. Conditii generale


Politica de returnare
 
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000 (aplicabila persoanelor fizice). Acestea se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire. Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, folosindu-se acelasi serviciu de transport prin care s-a facut expeditia. SC VESNA GC SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta petru returnare produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, etc.!!!
 
Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unor notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca SC VESNA GC SRL nu poate inlocui produsul cu unul conform, va restitui contravaloarea produsului. 
 
SC VESNA GC SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc., pentru aducerea lor la starea initiala. Aceste taxe pot avea o valoare cuprinsa intre 5-50% din valoarea initiala a produsului, in funtie de gradul de afectare a formei initiare a produsului/coletului.
 

8. Promotii

 
Conform art.32 din OG 99/2000, termenul „promotie” reprezinta „vanzarile cu amanuntul/vanzarile cash and carry/prestarile de servicii de piata care pot avea loc in orice perioada a anului, fara sa faca obiectul notificarii, cu conditia ca: 
 
a) sa nu fie efectuate in pierdere; 
 
b) sa se refere la produse disponibile sau reaprovizionabile, precum si la servicii vandute ori, dupa caz, prestate in mod curent; 
 
c) produsele si serviciile promovate trebuie sa existe la vanzare pe durata intregii perioade a vanzarilor promotionale sau comerciantul va informa consumatorii ca oferta este valabila numai „ in limita stocului disponibil”. 
 
VESNA GC SRL asigura vizibilitatea pe site a produselor aflate in promotii incluzandu-le in categoria care poarta numele sugestiv de Promotii, marcandu-le cu semnul ofertei speciale sau cel al procentajului „%”. Aceste produse promotionale sunt insotite adesea si de text care subliniaza acea promotie (reducere de pret, livrare gratuita, etc)
 

9. Drept aplicabil

 
Prezentele Condiţii Generale, precum şi orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor Condiţii Generale sau din accesarea / funcţionarea / disfuncţionalitatea site-ului se supun dreptului intern român. Limba Condiţiilor Generale şi a site-ului este limba română. În caz de litigiu, numai instanţele româneşti vor fi considerate competente.
Detalii

10. Protectia datelor personale

 
SC VESNA GC SRL, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.bateriimoto.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de comenzi on-line.
 
VESNA GC SRL este inscrisa la Registrul Comertului cu numarul J12/1596/2009.
 
SC VESNA GC SRL utilizeaza politici interne si proceduri de lucru aplicabile salariatilor, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate si asigura persoanele care transmit date cu caracter personal ca acestea nu vor fi dezvaluite unor terte parti decat in conditiile legii.
 
In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, VESNA GC SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
 
SC VESNA GC SRL, se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.bateriimoto.ro, prin efectuarea de comenzi, prin completarea formularului de contact etc, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.
Detalii