COS CUMPARATURI
Cost total
Nu aveti produse in cos
Cum cumpăr?

Companie

VESNA GC SRL

Comert

Firma VESNA a fost înfiintata în anul 2009, avand ca principala activitate comertul si distributia de acumulatori auto, moto, tractiune si acumulatori stationari (sisteme solare, carucioare electrice, sisteme video, de alarma, iluminat de urgenta, UPS etc).
  • 2009: am inceput sa comercializam acumulatorii moto VOLTON si Varta + acumulatori auto Rombat si Varta
  • 2010-2011: ne-am imbogatit stocurile cu acumulatorii moto Yuasa, Landport si alte marci de profil. Tot din aceasta perioada, colaboram cu firma germana, producatoarea brandului Absaar de redresoare auto-moto.
  • 2011: din dorinta de a aduce pe piata produse noi, comercializam cu succes acumulatorii stationari VRLA VOLTON (detalii pe www.acumulatori.ro)
VESNA GC SRL detine 2 site-uri de profil,  www.acumulatori.ro si bateriimoto.ro, ambele dotate cu magazine online. Acestea sunt pregatite sa furnizeze clientului produse si servicii de calitate si sa ofere posibilitatea oricarui client, mai mult sau mai putin informat, de a-si alege acumulatorul moto compatibil motocicletei, ATV-ului sau scuterului din dotare, in functie de tehnologia dupa care este creat. In acest sens, punem la dispozitia dumneavoastra 2 motoare de cautare (le gasiti in pagina Home), cu ajutorul carora puteti alege bateria compatibila motocicletei/scuterului/ATV-ului dumneavoastra dupa caracteristicile acesteia/acestuia sau dupa caracteristicile bateriei vechi. Detalii