COS CUMPARATURI
Cost total
Nu aveti produse in cos
Cum cumpăr?

Fan Courier

In situatia in care doriti livrarea prin aceasta firma de curierat ar trebui sa stiti:

Persoane fizice:

  • trebuie sa furnizati o adresa corecta si completa, la care puteti fi gasit. Coletul se poate ridica si de o alta persoana, cu acordul dumneavoastra.
  • coletele se livreaza de L-V, insa exista posibilitatea de a le livra si Sambata, la cerere (program scurt)
  • fiecare colet are un numar de AWB (numar de identificare), pe baza caruia puteti verifica statusul expeditiei
  ( http://www.fancourier.ro/awb-tracking/ )
  • inainte ca produsul sa fie livrat, veti fi contactat telefonic de catre agentul de curierat.
  • plata se va face cu sistem ramburs, in cont colector. Astfel, veti face plata in momentul in care veti primi produsul. La pretul corespunzator fiecarei baterii moto, se va adauga costul transportului.( Exemplu: bateria moto comandata costa 100 RON + costul transportului 20 RON = valoarea rambursata 120 RON).
  • pentru ca lucram cu ramburs in cont colector (suma este virata automat in contul nostru bancar), nu eliberam chitanta. Agentul FanCourier este dator sa va elibereze chitanta pentru suma incasata si de aceea va rugam sa pastrati acea chitanta si sa o atasati facturii eliberate de firma noastra.
Persoane juridice (aceleasi informatii) + :
  • in situatia in care sunteti persoana juridica si aveti contract cu aceasta firma de curierat, se poate livra coletul cu plata transportului la destinatar. In acest caz, veti avea de achitat doar valoarea produsului achizitionat online.
  • la cerere, se pot trimite colete si prin alte firme de curierat, doar in cazul in care destinatarul plateste transportul.

Info:
  • In cazul in care exista probleme cu livrarea coletului (nu ati fost sunat, ati fost sunat dar nu ati fi putut fi gasit, nu ati primit coletul in timp util), va rugam sa ne contactati pentru a lua legatura cu firma de curierat si a rezolva problema.
  • In situatia in care constatati deteriorari ale coletului trimis (cauzate de lovituri, cazaturi, taieturi etc), inainte de a-l accepta, va rugam sa ne contactati de urgenta pentru a incerca sa solutionam problema.
Telefon: 0364800396  0744150109

In cazul in care optati pentru transportul prin FanCourier, va rugam sa consultati lista din josul paginii, pentru a verifica daca localitatea dumneavostra se afla in lista locatiilor deservite de Fan Courier si daca se percepe sau nu, taxa aditionala pentru depasirea retelei.