COS CUMPARATURI
Cost total
Nu aveti produse in cos
Cum cumpăr?

Posta

In situatia in care doriti livrarea prin intermediul Postei Romane ar trebui sa stiti:

  • trebuie sa furnizati adresa corecta si completa, a domiciliului dumneavoastra. Coletul se va ridica personal, pe baza cartii de identitate, de la Oficiul Postal aferent adresei dumneavoastre de domiciliu sau adresei de destinatie. ATENTIE! Nu se livreaza la domiciliu.
 ( http://www.posta-romana.ro/posta-romana/servicii-online/cautare-oficii-postale.html )
  • coletele pot fi ridicate de la Oficiile Postale Romane doar in zilele lucratoare, de L-V
  • fiecare colet are un numar de prezentare (numar de identificare), pe baza caruia puteti verifica statusul expeditiei
(http://www.posta-romana.ro/posta-romana.html )  - sectiunea Track & trace
  • plata se va face cu sistem ramburs, in cont colector. Astfel, veti face plata in momentul in care veti ridica produsul. La pretul corespunzator fiecarei baterii moto, se va adauga costul transportului.( Exemplu: bateria moto comandata costa 100 RON + costul transportului 10 RON = valoarea rambursata 110 RON).
  • pentru ca lucram cu ramburs in cont colector (suma este virata automat in contul nostru bancar), nu eliberam chitanta. Oficiantul este dator sa va elibereze chitanta pentru suma incasata si de aceea va rugam sa pastrati acea chitanta si sa o atasati facturii eliberate de firma noastra.
Info:
  • In cazul in care exista probleme cu livrarea coletului (nu ati primit coletul in timp util), va rugam sa ne contactati pentru a lua legatura cu Posta Romana si a rezolva problema.
  • In situatia in care constatati deteriorari ale coletului trimis (cauzate de lovituri, cazaturi, taieturi etc), inainte de a-l accepta, va rugam sa ne contactati de urgenta pentru a incerca sa solutionam problema.

Telefon: 0364800396 0744150109