COS CUMPARATURI
Cost total
Nu aveti produse in cos
Cum cumpăr?

Plata

1. Cum fac plata unui colet?


VESNA: Plata se face in urmatoarele feluri:
  • prin transfer bancar, in avans
  • cash
  • la primirea coletului, cu sistem ramburs
                                                                     ***

2. Ce inseamna plata in sistem ramburs?


VESNA:  Plata se va face in sistem ramburs, in cont colector. Astfel, veti face plata in momentul in care veti primi produsul. La pretul corespunzator fiecarei baterii moto, se va adauga costul transportului prin curier.( Exemplu: bateria moto comandata costa 100 RON + costul transportului 20 RON = valoarea rambursata 120 RON).
Pentru ca lucram cu ramburs in cont colector (suma este virata automat in contul nostru bancar), nu eliberam chitanta. Agentul de curierat este dator sa va elibereze chitanta pentru suma incasata si de aceea va rugam sa pastrati acea chitanta si sa o atasati facturii eliberate de firma noastra.
                                                                     ***

3. Cum achit un colet primit prin Posta?


VESNA: Coletul expediat prin Posta va fi achitat la ridicarea lui. Veti primi o chitanta eliberata de Posta Romana, chitanta pe care va rugam sa o pastrati si sa o atasati documentului eliberat de firma noastra.
                                                                    ***

4. Cum pot achita produsul prin tranfer bancar?


VESNA: Daca doriti sa optati pentru acest tip de plata, va rugam sa ne anuntati in prealabil. Va vom trimite factura pe baza careia veti face plata intr-unul din conturile noastre bancare (detalii aici), ne veti trimite o confirmare a platii pe email (office [at] vesna.ro), apoi vom expedia produsul cerut.

Inapoi la FAQ