COS CUMPARATURI
Cost total
Nu aveti produse in cos
Cum cumpăr?

Garantie baterii moto

 

Garantia bateriilor moto este valabila un sezon, adica 6 luni de la data montarii. Certificatul de garantie oferit  la achizitionarea bateriei, trebuie pastrat, alaturi de bonul fiscal sau factura.
 
Varta, Yuasa, Landport, Motostart, Poweroad: Garantia bateriilor moto de pornire VARTA este de 6 luni pentru bateriile moto. In cadrul termenului de garantie, daca bateria prezinta defecte de fabricatie se inlocuieste cu o baterie noua, care beneficiaza in continuare de garantie pe perioada ramasa. 
 
Volton: Bateria moto Volton este garantata timp de 6 luni de functionare, dar nu mai mult de 10 luni de la livrare, in cazul respectarii conditiilor de depozitare, intretinere si exploatare. Bateria cu defect de fabricatie constatat in perioada de garantie, va fi remediata sau inlocuita gratuit cu o baterie de aceeasi capacitate. In cazul in care in urma diagnozarii bateriei reclamate, se constata o intretinere si exploatare necorespunzatoare, bateria nu va fi inlocuita.  

Bateriile reclamate vor fi tratate in conformitate cu Legea 449/2003 si OG21/1992 cu modificarile si completarile ulterioare. Pentru verificarea in termen de garantie, utilizatorul are obligatia de a prezenta bateria curata, in stare incarcata, impreuna cu cerificatul de garantie si actul aditional cumpararii bateriei (bon fiscal sau factura). Constatarile si mentiunile din certificatul de garantie se vor face numai de catre service-urile autorizate.
 

Anularea garantiei

 
Se pierde dreptul de garantie si nu se inlocuiesc bateriile in urmatoarele cazuri: 
  • nu sunt insotite de acte originale
  • lipsa, distrugerea sau modificarea datelor inscrise de producator pe baterie 
  • nu prezinta viza de verificare a instalatiei electrice in termenul prevazut in certificatul de garantie 
  • nu au rezolutia in clar "defect de fabricatie" aplicata de un service autorizat 
  • au carcasele umflate, sparte (explodate) sau bornele deteriorate
  • sunt inghetate sau au placile deformate dupa inghet
  • au fost folosite nerecorespunzator printr-o alegere diferita de specificatia tehnica a motocicletei sau a aplicatiei pentru care au fost create
  • urme de supraincarcare (dopuri cu depuneri de masa activa, densitati variate de la un element la altul, electrolit colorat, nivelul electrolitului sub limita admisa (15 mm deasupra placilor)
Atentie! Costurile de remediere ale eventualelor reclamatii nefondate vor fi suportate de catre client. Bateriile vor fi diagnozate exclusiv la un service autorizat sau la sediul firmei.

Va invitam sa cititi drepturile si indatoririle care va revin, in postura de  cumparator: ( aici )

Inapoi la Recomandari