COS CUMPARATURI
Cost total
Nu aveti produse in cos
Cum cumpăr?

6. Garantii


Garantia bateriilor moto este valabila 6 luni de la data montarii, in cazul respectarii conditiilor de depozitare, intretinere si exploatare. Certificatul de garantie oferit odata cu achizitionarea bateriei, trebuie validat (verificarea incarcarii instalatiei electrice a motocicletei/scuterului, la un service autorizat), pastrat, alaturi de bonul fiscal sau factura.

Bateria cu defect de fabricatie constatat in perioada de garantie, va fi remediata sau inlocuita gratuit cu o baterie de aceeasi capacitate, care beneficiaza in continuare de garantie pe perioada ramasa

Bateriile reclamate vor fi tratate in conformitate cu Legea 449/2003 si OG21/1992 cu modificarile si completarile ulterioare. Pentru verificarea in termen de garantie, utilizatorul are obligatia de a prezenta bateria curata, in stare incarcata, impreuna cu cerificatul de garantie si actul aditional cumpararii bateriei (bon fiscal sau factura). Constatarile si mentiunile din certificatul de garantie se vor face numai de catre service-urile autorizate.

Anularea garantiei
 
Se pierde dreptul de garantie si nu se inlocuiesc bateriile in urmatoarele cazuri: nu sunt insotite de acte originale lipsa, distrugerea sau modificarea datelor inscrise de producator pe baterie, nu prezinta viza de verificare a instalatiei electrice in termenul prevazut in certificatul de garantie, nu au rezolutia in clar "defect de fabricatie" aplicata de un service autorizat, au carcasele sparte (explodate) sau bornele deteriorate, sunt inghetate sau au placile deformate dupa inghet, au fost folosite nerecorepunzator printr-o alegere diferita de specificatia tehnica a motocicletei, urme de supraincarcare (dopuri cu depuneri de masa activa, densitati variate de la un element la altul, electrolit colorat, nivelul electrolitului sub limita admisa (15 mm deasupra placilor)
 
Atentie! Costurile de remediere ale eventualelor reclamatii nefondate vor fi suportate de catre client. Bateriile vor fi diagnozate exclusiv la un service autorizat sau la sediul firmei.