COS CUMPARATURI
Cost total
Nu aveti produse in cos
Cum cumpăr?

3. Informatii despre produse si servicii. Drepturile comerciantului

 

Conform articolului 64 din OG 99/2000, art.64, VESNA GC SRL are obligatia de a aduce „cu buna-credinta la cunostinta consumatorului, la solicitarea acestuia, pe langa informatiile furnizate prin etichetare, marcare si ambalare si informatii corecte si utile privind caracteristicile produsului sau serviciului, conditiile de vanzare si modul de utilizare.”

Caracteristicile generale si imaginile produselor comercializate in Romania si prezentate pe site sunt conforme cu realitatea si apartin VESNA GC SRL. Acestea sunt existente la momentul redactarii sau actualizarii diferitelor pagini ale site-ului si pot fi verificate utilizand trimiterile catre firmele producatoare.
VESNA GC SRL incearca sa ofere cat mai multe informatii si imagini ale produselor si metodelor de livrare, pentru a facilita intelegerea modului in care acestea functioneaza.

Preturile sunt afisate in RON, avand TVA inclus. 
Preturile nu contin taxa de transport. (sectiunea Livrare)
Ofertele speciale, reducerile si promotiile sunt in limita stocului disponibil.
 
VESNA este la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie, in special referitoare la tarife, la disponibilitatea modelelor prezentate, precum si la cele mai recente aparitii. VESNA informeaza imediat clientul privind primirea comenzii/cererii, trimitandu-i acestuia un mesaj de confirmare. In cel mai scurt timp (corespunzor programului de lucru mentionat pe site), clientul va fi contactat telefonic pentru reconfirmarea comenzii, urmand a-i fi furnizate date privind facturarea si livrarea produselor comandate.

VESNA nu isi asuma responsabiliatea pentru comenzile nefinalizate intentionat sau nu, nici pentru erorile cauzate de conexiunea defectuasa la reteaua de internet. Doar comenzile in urma carora primiti un email de confirmare, se considera a fi finalizate cu succes si pot fi vizualizate de administratorii bateriimoto.ro
 
VESNA  isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la prezentate si la preturi, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului.
 
VESNA isi rezerva dreptul de a publica doar comentariile decente, pertinente, legate de produsele comercializate pe site si de serviciile oferite.