COS CUMPARATURI
Cost total
Nu aveti produse in cos
Cum cumpăr?

2. Conditii generale pentru utilizarea site-ului

Utilizarea site-ului bateriimoto.ro de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si de utilizare detaliate mai jos („Condiţii generale”), precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati site-ul, cand il parcurgeti si il utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu VESNA GC SRL.
Drepturi de proprietate intelectuala; drepturi de autor asupra imaginilor si informatiilor existente pe site
 
VESNA GC SRL este detinatorul site-ului bateriimoto.ro. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea VESNA GC SRL sau a unor terti care au autorizat VESNA GC SRL sa le utilizeze.
 
Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si/sau ale informatiilor si/sau produselor care sunt reproduse pe site sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.
 
Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului , indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor produse care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de la SC VESNA GC SRL, este strict interzisa si constituie INFRACTIUNE ce se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

 Site-ul bateriimoto.ro contine trimiteri catre alte site-uri utile.