COS CUMPARATURI
Cost total
Nu aveti produse in cos
Cum cumpăr?

10. Protectia datelor personale


SC VESNA GC SRL, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.bateriimoto.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de comenzi on-line.
 
VESNA GC SRL este inscrisa la Registrul Comertului cu numarul J12/1596/2009.
 
SC VESNA GC SRL utilizeaza politici interne si proceduri de lucru aplicabile salariatilor, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate si asigura persoanele care transmit date cu caracter personal ca acestea nu vor fi dezvaluite unor terte parti decat in conditiile legii.
 
In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, VESNA GC SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
 
SC VESNA GC SRL, se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.bateriimoto.ro, prin efectuarea de comenzi, prin completarea formularului de contact etc, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

Scopul colectarii datelor dvs. personale este de a prelucra comenzile facute prin intermediul site-ului bateriimoto.ro, de a putea emite un document fiscal care sa ateste achizitia acelui produs si de a putea livra acel produs. Datele dvs pot fi folosite si in scopul de a va trimite materiale publicitare despre produsele pe care le comercializam.

Informatiile inregistrate nu sunt destinate utilizarii de catre un alt operator, inafara de SC VESNA GC SRL.
 
In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:
 
 • dreptul la informare (art.12)
 • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
 • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
 • dreptul de opozitie (art.15);
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
 • dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de VESNA GC SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.
 
Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: SC VESNA GC SRL, str. Fintinele, nr.7, bl.A, sc.3, parter sau la office@vesna.ro
 
Date personale şi alte date
 
Puteti consulta acest site www.bateriimoto.ro, fara sa va dezvaluiti identitatea sau sa dati cea mai mica informatie in ceea ce va priveşte.
 
Date fără caracter personal
 
Informatiile fara caracter personal pe care ni le comunicati si care se refera la preferintele dumneavoastra, interesele principale si pasiunile dumneavoastra pot fi utilizate pentru a crea si a va propune produse si servicii adaptate gusturilor dumneavoastra.
Este posibil sa obtinem informatii in mod automat, dar care nu pot fi in nici un caz asociate vreunei persoane. Aceste informatii se refera la tipul de browser pe care il utilizati, la platforma computerului dumneavoastra, la numele domeniului prin care aveti acces la site-ul nostru si la cele mai vizualizate pagini sau produse de pe site-ul nostru. Informatiile mentionate anterior ne ajuta sa imbunatatim calitatea site-ului si sa venim in intampinarea clientilor cu diferite promotii sau oferte.
 
Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, VESNA GC SRL le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:
 
 • pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
 • pentru a va confirma produsele pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii (livrare etc);
 • pentru a putea emite factura pentru produsele comandate
 • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
 • informatii despre promotii prin email, telefon sau Posta/curier
 • pentru a evalua produsele si serviciile oferite
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.
 
VESNA GC SRL nu dezvaluie datele cu caracter personal catre terti fara permisiunea dumneavoastra.
 
Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime
 
VESNA GC SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:
 
 • realizarii de rapoarte / analize;
 • realizarii de informari in scopuri proprii;
 • publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de VESNA GC SRL

VESNA GC SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.bateriimoto.ro, precum si Politica de confidentialitate fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.